Over NEROtec

Over NEROtec

Over NEROtec

NEROtec is in 2008 opgericht. NEROtec heeft ruime ervaring op het gebied van engineering, bouw, onderhoud en service van (waterbehandelings-)installaties. 

De naam NEROtec is voortgekomen uit:

NERO =Grieks voor water

tec = Technical Expertise Center

NEROtec is een flexibel en technisch sterk onderbouwd bedrijf. We werken graag als “one stop shop” voor waterbehandeling en doseertechniek vraagstukken.

NEROtec begeeft zich op verschillende markten waaronder water voor koeltorens, ontgassers, productie processen, food en farmacie. Daarnaast levert NEROtec alle randapparatuur zoals meet-en regeltechniek, doseerinstallaties, doseerkasten, tanks en controle panelen om de bewaking van de kwaliteit van het te produceren water te waarborgen.

NEROtec heeft een lange historie op het gebied van waterbehandeling. NEROtec richt zich vooral op de techniek. Wij delen deze kennis met medewerkers en onze klanten. NEROtec heeft een neutrale positie op de markt en werkt voor vele waterbehandelaars. NEROtec verkoopt geen chemische producten.

Sinds eind 2016 is NEROtec gevestigd op onze nieuwe locatie in IJsselstein waar we de beschikking hebben over een goed uitgeruste werkplaats, een test- en assembleer werkbank, laboratorium en een trainingsruimte. Ook kan NEROtec dagelijkse analyses voor u verzorgen.

Sinds 2018 is 4Bases Laser Design & Engraving een onderdeel van NEROtec.